jueves, 1 de diciembre de 2016

Finalitzada la segona part del taller inicial d'autoconeixement, he d'expressar el meu agraïment a les persones que m'han acompanyat en aquest viatge i, d'una altra banda, manifestar la meva admiració pel seu coratge i honestitat mostrats al llarg del curs.

En aquest treball inicial d'autoconeixement, no hem fet res més que començar, però les petites passes, són ja grans avenços en el camí a seguir. Ha estat molt emocionant contemplar al final d'aquest dos mesos experiències com aquestes: Des de perdre la por a mirar-nos a un mirall i acceptar els nostres buits existencials, fins a comprendre que les nostres confusions i pors, en realitat són una porta que possibilita la recerca de la nostra autenticitat, el que profundament som. 

Vam acabar el taller amb aquesta cita, que vull compartir, de Krishnamurti, El libro de la vida, que vaig extreure del llibre de Mónica Cavallé, La sabiduría recobrada. És el següent:
“Sólo cuando la mente está libre de la idea puede haber una experiencia directa. Las ideas no son la verdad; y la verdad es algo que debe ser experimentado directamente, de instante en instante. Sólo cuando […] el pensamiento está absolutamente silencioso, hay un estado en que se experimenta de manera directa. En ese estado sabrá uno qué es la verdad.”

No hay comentarios:

Publicar un comentario